Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ. ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ | Votegreece.gr

ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ. ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ | Votegreece.gr: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

medicalnews.gr » Η συνέχεια στην ιστορία με τα ληγμένα φάρμακα

medicalnews.gr » Η συνέχεια στην ιστορία με τα ληγμένα φάρμακα: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ | Votegreece.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ | Votegreece.gr: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

ΟΧΙ στα πυρηνικά εργοστάσια της Τουρκίας.


pirinikoΤο πυρηνικό γιαταγάνι της Τουρκίας, απειλεί τους πληθυσμούς της Μεσογείου και των Βαλκανίων
Συλλογή υπογραφών κατά των τουρκικών πυρηνικών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πληθαίνουν οι φωνές κατά των πυρηνικών εργοστασίων της Τουρκίας. Και όσο πιο σοφά είναι τα μυαλά που αντιδρούν στο κακό... τόσο πληθαίνουν οι ελπίδες μας για ένα καλύτερο κόσμο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έλαβε την πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών, προκειμένου να σταματήσει η ανέγερση των δυο πυρηνικών εργοστασίων σε περιοχές της Τουρκίας (Ακούγιου - Σινώπη). Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος εξαρτάται τόσο από την συμμετοχή μας όσο και από τη διάδοση του παρόντος μηνύματος. Υπογράφουμε πατώντας εδώ
Στην διεύθυνση petition.aegean.gr/stopnuclearplants θα βρείτε το αναλυτικό κείμενο, το οποίο έχει ως ακολούθως:
OXI στην Ανέγερση Πυρηνικών Εργοστασίων στο Ακούγιου και στη Σινώπη (Τουρκία)
Πρόσφατα η Τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε την απόφαση ανέγερσης δυο πυρηνικών εργοστασίων στην περιοχή του Ακούγιου (Μυρσίνη) και στη Σινώπη της Μαύρης Θάλασσας, απόφαση εξαιρετικά επικίνδυνη για την ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου, λαμβανομένων υπόψη τόσο της σεισμικότητας της περιοχής όσο και των πλούσιων πολιτισμικών χαρακτηριστικών της. Άλλωστε τρανή απόδειξη της επικινδυνότητας της χρήσης πυρηνικής ενέργειας αποτελεί το πρόσφατο ατύχημα του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα, στην Ιαπωνία.
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αφουγκραζόμενο τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των κατοίκων της ευαίσθητης περιοχής, στην οποία έχει ιδρυθεί και λειτουργεί, έχει την πεποίθηση ότι η χρήση της πυρηνικής ενέργειας δεν έχει θέση στο πλαίσιο μιας ανάπτυξης με ήπια περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά, για τις κοινωνίες του Αιγαίου. Για το λόγο αυτό αναλαμβάνει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών, ώστε να σταματήσει η ανέγερση των πυρηνικών εργοστασίων στο Ακούγιου και την Σινώπη, αποσκοπώντας στην ανάδειξη του κινδύνου μιας τέτοιας αναπτυξιακής επιλογής και στην ευαισθητοποίηση της ακαδημαϊκής κοινότητας και όλων των ενεργών πολιτών και φορέων στην Τουρκία, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
H Πρυτανική Αρχή Πανεπιστημίου Αιγαίου
Ευελπιστούμε στην υποστήριξή σας.
Καθηγητής Πάρις Τσάρτας
Πρύτανης
Το υπογράφουμε πατώντας εδώ

Διαβάστε επίσης: Πυρηνική Απειλή για Μεσόγειο και Βαλκάνια

www.biozo.gr/node/479

ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily: Πότε η Εφορία μας θεωρεί ύποπτους για φορολογικό έλεγχο - Τα 10 σημαντικότερα σημεία της δήλωσης!!!

ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily: Πότε η Εφορία μας θεωρεί ύποπτους για φορολογικό έλεγχο - Τα 10 σημαντικότερα σημεία της δήλωσης!!!: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

Απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για το φαγητό σας

     

Συνέντευξη: Οι ετικέτες πρέπει να διαβάζονται - Sommer


Οι καταναλωτές που αγοράζουν τρόφιμα δικαιούνται να πληροφορούνται για τα διατροφικά στοιχεία, αλλά η λεπτομερής πληροφόρηση για τις χώρες προέλευσης των συστατικών είναι υπερβολή, λέει η εισηγήτρια.
      

Οι ευρωβουλευτές θέλουν να εξασφαλίσουν δίκαιο εισόδημα για τους γαλακτοπαραγωούς και προετοιμάζονται να συζητήσουν καυτά θέματα όπως το κλείσιμο του Σένγκεν και τα τρόφιμα από κλωνοποιημένα ζώα στην ολομέλεια του Μαΐου.

object width="412" heig